tag:blogger.com,1999:blog-5444129090665598417.post2299420250706932361..comments2017-10-06T08:43:00.349+02:00Comments on METEOCUINA: VISITA A CALS CIENTÍFICS IIJordi Beumalahttp://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-5444129090665598417.post-43681370457232923862013-02-19T15:48:10.583+01:002013-02-19T15:48:10.583+01:00Per què la ceba utilitzada en quantitats industria...Per què la ceba utilitzada en quantitats industrials interessa que tingui aquest component sulfurós?? I si genèticament es podria modificar per treure'n aquest component irritatiu, realment no en veuríem el gust modificat? I pq volen baix els ocells quan hi ha mal temps? I a què fan olor els núvols?? no... això últim era d'un altre lloc... xD<br /><br />PD: Jo vull ceba de Nargó! D'això... és per estudiar-la... a la cuina... jajajaja!Cuineteshttp://cuinetes.bloks.catnoreply@blogger.com