NOSALTRES


Un diumenge del mes d'abril de l'any passat, divagàvem sobre nosaltres tot compartint un plat d'olives,  fèiem allò que es coneix com "posar-nos al dia"...i com no, va sortir el tema de la cuina i la meteo: que si m'he assabentat d'això, que si molaria conèixer allò altre, que si al meu blog, que si a la teva feina, que si pitos que si flautes...

La conversa anava fent, el temps anava passant i el plat d'olives feia estona que estava ple pinyols, però a nosaltres ens semblava que tot just acabavem de començar a xerrar. 

Ens vam adonar que tota l'estona parlàvem del mateix: de la relació entre el menjar, la cuina i la gastronomia en relació al clima, la meteorologia i els fenomens naturals. En un moment determinat va sortir aquella declaració d'intencions lapidaria "hauriem de fer alguna cosa, no?" i van començar a caure unes gotes d'aigua com grans de raïm...Ens vam prendre allò com un senyal i mira,.... allà va començar tot.Si no fos que tots dos som uns motivats, tossuts i entusiastes del nostre mundillo, tot plegat hagués quedat en una conversa més...però no és el cas.

Això va passar a mitjans d'abril de 2012 i després de pensar-hi molt, ens hem acabat decidint per a fer aquest bloc on anirem explicant el què hem fet, on, amb qui, què n'hem après, que ens ha semblat i en definitiva, on ens ha dut sempre amb la doble vessant: la mèteo i la cuina.Seguiu-nos també a: 

@meteocuina
@Monica_Usart
@toteboelquelol/meteocuina
/totesboelquelollacou
/monica.u.rodriguezContacte: meteocuina@gmail.com

2 comentaris:

 1. Hola Monica,
  Celebro el poder llegir-te i especialment pel tema de la ceba nargonina.
  Algún dia en podrem parlar amb més detall i sobre el terreny.
  Records.
  Josep Maria Gasca

  ResponElimina

Ens encanten els comentaris i volem llegir el teu!!!