
La conversa anava fent, el temps anava passant i el plat d'olives feia estona que estava ple pinyols, però a nosaltres ens semblava que tot just acabavem de començar a xerrar.
Ens vam adonar que tota l'estona parlàvem del mateix: de la relació entre el menjar, la cuina i la gastronomia en relació al clima, la meteorologia i els fenomens naturals. En un moment determinat va sortir aquella declaració d'intencions lapidaria "hauriem de fer alguna cosa, no?" i van començar a caure unes gotes d'aigua com grans de raïm...Ens vam prendre allò com un senyal i mira,.... allà va començar tot.
Si no fos que tots dos som uns motivats, tossuts i entusiastes del nostre mundillo, tot plegat hagués quedat en una conversa més...però no és el cas.
Això va passar a mitjans d'abril de 2012 i després de pensar-hi molt, ens hem acabat decidint per a fer aquest bloc on anirem explicant el què hem fet, on, amb qui, què n'hem après, que ens ha semblat i en definitiva, on ens ha dut sempre amb la doble vessant: la mèteo i la cuina.
Seguiu-nos també a:

@Monica_Usart
@toteboelquelol

/totesboelquelollacou
/monica.u.rodriguez
Contacte: meteocuina@gmail.com
enhorabona! força i molt èxit :)
ResponEliminaHola Monica,
ResponEliminaCelebro el poder llegir-te i especialment pel tema de la ceba nargonina.
Algún dia en podrem parlar amb més detall i sobre el terreny.
Records.
Josep Maria Gasca